Natua - Ekologiset T-paidat omalla painatuksella
Organic looks good on you.

Organic Cotton

Puuvilla on maailman eniten käytetty materiaali vaatteissa, mutta luomuviljellyn puuvillan osuus kokonaistuotannosta on vain 0,7 %

Haluamme uida vastavirtaan ja tarjota muodikkaita sekä erilaisia vaihtoehtoja. Siksi Natuan malliston puuvilla on suurimmaksi osaksi luomupuuvillaa, sillä 100% luomupuuvillaa käyttävät Stanley & Stella ja EarthPositive. Meiltä saa myös täysin kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja Salvage-tuotteita. Continental on taas on eettisesti sertifioitu Fair Wear -tuote. Meillä on tuotemerkkiemme kanssa yhteinen tapa ajatella – olemme rohkeasti erilaisia ja ylpeitä siitä.

Luonnollinen viljely

Luonnollinen kasvu

Reilu tuotantoketju

Luomupuuvilla saa alkunsa luonnollisesti, ilman geenimuunneltuja siemeniä, eikä viljelyssä käytetä lainkaan tehoviljelyssä suosittuja torjunta-aineita tai myrkkyjä.

Luomupuuvilla kasvaa tehoviljeltyä puuvillaa hitaammin, jolloin sen kuiduista tulee tiheämpiä ja vahvempia. Luonnollinen kasvu auttaa vaatteita kestämään pidempään.

Luomuviljely luo poikkeukselliset olosuhteet puuvillapelloille, joissa ketään ei altisteta terveydelle haitallisille kemikaaleille. Tuotantoa ja työoloja valvotaan läpi ketjun.

Vaatteet ovat myrkyttömiä ja turvallisia iholle. Puhtaat vaatteet eivät ärsytä ihoa ja sopivat erinomaisesti myös lapsille.
Tiheä ja puhdas kuitu tekee paidoista kestäviä. Luomupuuvilla on myös pehmeämpää ja soveltuu erinomaisesti painettavaksi.
Ympäristö ja vaatteiden parissa työskentelevät ihmiset voivat hyvin. Voit luottaa, että Natuan vaatteet ovat hyväksi sinulle.

Vaatetuotannon globalisaation myötä sertifikaatit ovat entistä tärkeämpiä. Emme voi läheltä seurata tuotanto-oloja, mutta ulkopuolisten sertifiointiorganisaatioiden turvin voimme luottaa siihen, että tuotanto on aidosti ympäristöystävällistä ja eettistä myös maailmaan toisella puolella.

Natua - Ekologiset vaatteet omalla painatuksella

Natua Organic Branding Oy

Tilkankatu 15, Helsinki

Lähetä meille aineisto, saat vedoksen ja tarjouksen.

050 372 8833