Natua - Ekologiset T-paidat omalla painatuksella
Organic looks good on you.

Usein kysytyt kysymykset painetuista paidoista

Mitä tietoja tarvitsemme tarjousta varten?

Kun tarvitset paitoja, kannattaa ensin katsoa suosituimmat tuotteemme ja valita sinua kiinnostavat mallit. Suosittelemme myös miettimään tilauksen kokonaismäärät tuotteille ja päättämään millaiset painatukset haluaisit niihin, jotta voimme antaa sinulle tarkan hintatarjouksen. Vielä parempi on, jos pystyt lähettämään meille aineistosi tarjouspyynnön mukaan, jotta voimme tehdä sinulle mallikuvat valitsemillesi tuotteillesi omalla painatuksellasi.

Mikä on painettujen paitojen tai kassien minimitilausmäärä?

Tekstiilipainatus on sarjatyötä ja sisältää monia esivalmisteluvaiheita. Kustannustehokas tilausmäärä alkaa 50 tuotteesta. Jos olet suunnitellut pienemmän erän tilaamista, kannattaa miettiä voisiko tilaukseen yhdistää myös muita tuotteita. Työn aloituskustannusten vuoksi pienemmissä tilauserissä yksikkökustannus nousee helposti yli kipurajojesi.

Miksi painetut vaatteet ovat hyviä tuotteita viestintääsi?

Painettu t-paita, huppari tai kassi on erittäin kustannustehokas tapa viestiä, kun verrataan sen hintaa huomioarvoon ja huomioaikaan. Varsinkin painettuja t-paitoja käyttää aktiivisesti suurin osa maailman väestöstä ja ne sopivat kaikille. Kun saat painetun vaatteesi asiakkaasi ylle, hänestä tulee sinun kävelevä viestinkantajasi. Parhaassa tapauksessa saat itsellesi fanin, joka julistaa viestiäsi kantamalla yllään brändiäsi. Painetun vaatteen viesti on uskottava, koska painetun vaatteen kantaja luottaa itsekin siihen. Viestiä kantaa oikea kohderyhmä ja myös muut saman kohderyhmän henkilöt huomaavat sen.

Mistä ekologiset paitanne tulevat?

Kaikki Natuan ekologiset t-paidat, hupparit, pikeepaidat, kauluspaidat ja kassit tulevat Euroopasta, suoraan valmistuttajan varastoista. Natuan paitapaino on Suomessa. Kaikki tuotteemme on valmistettu Fair Wear -kontrolloiduissa tehtaissa Intiassa ja Bangladeshissa.

Miten orgaaninen puuvilla eroaa tavallisesta?

Orgaaninen puuvilla kasvatetaan ilman tehoviljelyssä käytettyjä kemikaaleja, jolloin sen kuitu on tiheämpää ja vahvempaa – käytännössä vaatteet ovat pehmeämpiä, laadukkaampia, kestävämpiä, mukavampia päällä ja soveltuvat tasaisen pintansa ansiosta paremmin painettaviksi.

Miten painetut paidat toimitetaan?

Tilauksesi toimitetaan Matkahuollolla suoraan ovellesi. Painetut T-paidat, hupparit ja kassit taitetaan huolellisesti puhtaisiin laatikoihin, joista saat ne helposti käyttöösi tai edelleenlähetettäviksi.

Kuinka nopeasti saan tilaukseni?

Toimitusaikamme on 2–3 viikkoa. Mikäli vaatteita tarvitsee saada nopeammin, joudumme paitsi itse juoksemaan myös käyttämään pikakuriireita, jolloin tilauksellesi tulee hieman lisähintaa. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä niin selvitetään, onko aikataulu mahdollinen?

Voinko tilata painetut T-paidat suoraan esimerkiksi tapahtumaan tai toivoa toimitukselle tiettyä päivää?

Voit ilmoittaa tilauksesi yhteydessä toiveesi mukaisen toimituspäivän, jolloin tilauksesi on perillä juuri sinä päivänä ja siellä missä haluat. Saat aina tilauksestasi tilausvahvistuksen, jossa vahvistamme myös tuotteidesi toimituspäivän.

Saan halvemmalla Fruit of the Loom -paitoja, miksi ostaisin teiltä?

Fruit of The Loom, Clique ja monet muut halvat paidat valmistetaan tuotantotehokkaasti, käyttäen edullisia viljely- ja tuotantomenetelmiä ja raaka-aineita. Ne ovat massatuotteita ja useimmiten leikkaukseltaan myös väljiä, koska muodikkuuteen ei ole kiinnitetty huomiota. Me tarjoamme vain laadukkaita, eettisiä ja ekologisia painettuja vaatteita, jotka ovat muodikkaita ja mukavia päällä. Meille on tärkeää, että asiakkaillamme on päällään laadukas painettu paita. Laadukas paita tarjoaa painatukselle erinomaisen nukattoman ja sileän pinnan. Myöskään paitojen värjäyksessä ei ole tingitty – musta paita on todellakin musta.

Toinen paitapaino tarjosi minulle painettuja t-paitoja halvemmalla. Tinkaatteko hinnasta?

Emme tinkaa. Antamamme hinnat perustuvat ennalta määritettyihin tehokkaisiin prosesseihin laadukkaille tekstiileille, emmekä pysty tekemään työtämme antamaamme hintaa halvemmalla. Jos kuitenkin haluat tilata naapurin paitapainosta, varmista ennen tilaustasi, mille tuotteelle he aikovat paitasi painaa ja varmista sen laatu. Kysy myös, millaisen vedoksen saat ja kuinka nopeasti? Ja ota selvää sisältääkö saamasi tarjous muita kuluja, kuten rahti-, esivalmistus- tai laskutuskuluja. Natuan tarjous sisältää kaiken aina painatuksesta toimitukseen ovellesi – ilman mitään piilokuluja.

Voitteko jakaa tuotteet eri osoitteisiin?

Natuan hinnat sisältävät aina ilmaisen toimituksen yhteen valitsemaasi osoitteeseen Suomessa. Jos et itse halua järjestää jakelua muihin osoitteisiin, voimme hoitaa sen puolestasi. Kerro meille tarjouspyynnössäsi myös muiden toimitusosoitteiden määrä, jolloin saat tarjouksen vuorokauden sisällä pyynnöstäsi.

Mitä jos en ole tyytyväinen tuotteisiin?

Hyvä paitapaino hoitaa myös reklamaatiot. Tavoitteemme on olla Suomen paras paitapaino ja haluamme, että kaikki asiakkaamme ovat tuotteisiimme ja palveluumme 100% tyytyväisiä. Jos syystä tai toisesta olet tyytymätön, ota meihin yhteyttä ja katsotaan, miten voimme oikaista kokemasi vääryyden.

Heräsikö muita kysymyksiä?

Mikäli mieleesi juolahti vielä kysymyksiä, joihin emme vastanneet, ota yhteyttä haluamallasi tavalla. Nopeimmin saat palvelua puhelimitse, soittamalla numeroon 050 372 8833 tai sivujemme chatistä.

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Kiitos! Lomake vastaanotettu.

Pyydä tarjous paidoille

Kaipaatko apua? Vilkaise FAQ tai kysy chatista.

Natua - Ekologiset vaatteet omalla painatuksella

Natua Organic Branding Oy

Tilkankatu 15, Helsinki

Lähetä meille aineisto, saat vedoksen ja tarjouksen.

050 372 8833