Natua - Ekologiset T-paidat omalla painatuksella
Organic looks good on you.

Painetut paidat kuvagalleria

Ohessa esimerkkejä Natualla painetuista paidoista. Kuten kuvagalleriasta voi päätellä, yksiväripainatukset ovat nykyisin todella suosittuja. Samoin suosituin t-paitamme Stanley Leads, joka on todellinen hittituote.

Frank Union faneineen rokkaa jatkossa Stanley Leads ja Stella Loves -paidoissa. Edeltämainittu paitakaksikko sopii erinomaisesti bändeille, jotka haluavat edullisesti kestäviä ja istuvia paitoja sekä miehille että naisille.

Painoimme Helsinki Paleolle tyylikkäät ja istuvat Stanley Leads ja Stella Loves -paidat. Hyvä paitapaino hoitaa myös paitatilauskampanjan. Suunnittelimme myös kampanjasivuston josta paitoja pystyi tilata suoraan kotiovelle.

Tämä 100% kierrätysmateriaaleista tehty lämmin tummanharmaa intiaaniswetari toteutettiin paitaverkkokauppa Ludicrousin mallistoa täydentämään. Unisex-swetarin malli on Salvage SA40.

Painoimme Jyväskylän kaupunginteatterille erän digitulostettuja Stanley Leads ja Stella Loves -paitoja miehille ja naisille esityksen brändikuvituksilla. Digiprintit sopivat hyvin tuotantotavaksi, kun aihe on valokuvamainen.

Matkatoimisto Mandala Travelin reissussa voit lähteä vaikkapa Pjongjangin maratonille Pohjois-Koreaan. Me painoimme heille matkustukseen sopivat tyylikkäät jakkihärkäpaidat Stanley Leads -paidoille.

Metso verkostoituu tapahtumissaan Natuan painamissa paidoissa. Paitamalliksi unisex-käyttöön valikoitui meleerattu tummanharmaa EarthPositive 01 -malli 100% luomupuuvillasta.

 

Hämeenlinnan coolein fillarikauppa, -korjaamo ja -kahvila kaksipyöräistä kaipaavalle tilasi meiltä erottuvan oranssit EarthPositive-paidat painatuksella työntekijöilleen ja faneilleen.

Smartly.io on Facebook-markkinointityökalu, joka sopii myös heviin käyttöön. Painoimme heille Stanley Leads t-paitoja joita voit nähdä käytössä myös Lontoossa ja Berliinissä.

STTK:n simppelit ja kantaaottavat paidat painettiin Stanley & Stellan hyvin istuvalle Stanley Leads -mallille, joka sopii monipuoliseen käyttöön aina kannanotoista kesäfestareihin.

Vaajakoskelaisen staattisten tarrojen valmistaja Stafix Ltd.:n henkilökunnan tunnistaa jatkossa värikkäistä t-paidoista ja huppareista, joissa on sähköisen siistit printit. Lähikuvassa Stanley Knows.

Vaajakoskelaisen staattisten tarrojen valmistaja Stafix Ltd.:n henkilökunnan tunnistaa jatkossa värikkäistä t-paidoista ja huppareista, joissa on sähköisen siistit printit. Lähikuvassa Stanley Leads.

Vaajakoskelaisen staattisten tarrojen valmistaja Stafix Ltd.:n henkilökunnan tunnistaa jatkossa värikkäistä t-paidoista ja huppareista, joissa on sähköisen siistit printit. Lähikuvassa naisten Stella Loves t-paita.

Sokos Hotels painatti pikeepaitoja työntekijöilleen Stanley & Stellan mainioille Stanley Games -malleille, jotka sopivat erinomaisesti myös messukäyttöön.

Matkatoimisto Mandala Travelin reissussa voit lähteä vaikkapa Pjongjangin maratonille Pohjois-Koreaan. Me painoimme heille matkustukseen sopivat tyylikkäät jakkihärkäpaidat Stanley Leads -paidoille.

Perkele, sanoi kansanmusiikkiryhmä Puhti ja painatti tuon tutun termin paitoihinsa. EarthPositiven EP31- ja EP32 Vintage Washed -mallin karski kivipesty fiilis sopii kirosanan kanssa yhteen kuin tulppa puuveneeseen.

Mikäs sen mukavampaa kuin pukea piltti barbaariksi heti hänen synnyttyään. Supercellin väelle tämä on mahdollista, sillä painoimme heille EarthPositiven puhtaat ja turvalliset vauvabodyt Clash of Clans -kuvituksella.

It's Yoga Helsinki painatti Natualla t-paitoja, huppareita ja kasseja. Superpehmeät luomupuuvillaiset t-paidat sopivat erinomaisesti myös joogaan. Lähikuvassa miesten Stanley Leads t-paita.

Painoimme paitaverkkokauppa Ludicrousille kesäpaitoja Stanley & Stellan Stanley Creates -mallille. Tässä hieman normaalia ohuemmasta kankaasta tehdyssä paidassa on rintataskun lisäksi raakaleikatut hihansuut.

Jyväskylän Kaupunginteatteri käyttää digipainettuja t-paitoja esitystensä markkinoinnissa sekä työasuina teatterissaan. Toisin kuin siirtokuvat, digipainetut printit ovat ohuita, hengittäviä ja kestäviä – kuin osa paitaa.

Kaffa Roasteryn kenialainen leijona päätyi graafikko Jari Salon käsittelyssä avaruuteen ja digipainettuna Stanley Leads ja Stella Wants paitoihin. Digipainatus on ykkösvaihtoehto värikkäiden leijonien painamiseen.

Myös norsut mahtuvat avaruuspukuihin. Kaffa Roasteryn erikoiskahvien promootioon painettiin kahdenlaisia paitoja maltillisen kokoisissa erissä. Laadustakaan ei tarvitse tinkiä, kun käytössäsi on maan paras paitatulostin ja ammattitaito.

Painoimme Itä-Suomen Life-hyvinvointiketjulle samaa painoaihetta kahdeksalle eri tuotemallille. Tuotteiden yhdistäminen samaan tilaukseen on kaikkein kustannustehokkain tapa hankkia painetut vaatteet.

Brändätty pikeepaita on tyylikäs vaihtoehto asiakaspalvelutyöhön. Vaikka Piqué-neuloksen pinta on kennomainen, niin painatuksesta tulee siisti ja tasainen. Natuan valikoimista löydät pikeet sekä miehille että naisille.

100% luomupuuvillasta valmistetut kauluspaidat ovat harvinaisia tuotteita. Vuoden 2015 uutuusmalliemme joukosta nämä kuitenkin löytyvät sekä miehille että naisille. Smart Casual -mallisto sopii erinomaisesti työvaatteeksi.

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Kiitos! Lomake vastaanotettu.

Pyydä tarjous paidoille

Kaipaatko apua? Vilkaise FAQ tai kysy chatista.

Natua - Ekologiset vaatteet omalla painatuksella

Natua Organic Branding Oy

Tilkankatu 15, Helsinki

Lähetä meille aineisto, saat vedoksen ja tarjouksen.

050 372 8833